SearchIntent lanserar sajt


SearchIntent startades som ett konsultbolag vid årsskiftet 2017/2018. Då var vi tre personer som hade nischat oss på krävande uppdrag inom SEO och SEM. Idag, sommaren 2019, har vi vuxit till en komplett byrå med tio specialister på digital marknadsföring. Nu lanserar vi vår sajt och tar klivet ut i världen på riktigt. Hej!

Kort om grundarna

Vi som startade SearchIntent heter Hugo Palm, Max Hänni och Gustav Palm. Tidigare har vi jobbat på andra byråer, som marknadschefer och som frilansande konsulter. Oftast i rollen som SEO och/eller SEM-specialist och alltid med en stor passion för hantverket.

Starten

Digital marknadsföring är kraftfullt och värdeskapande om den utförs på rätt sätt. Vi har alltid brunnit för att skapa resultat i de organisationer vi jobbat i. Så när vi startade egen byrå var utgångspunkten att bygga en process för att skapa samma kraftfulla resultat i en konsultroll som vi kunnat skapa som anställda.

På plats hos kunderna

För att skapa ett stort värde och se till att det operativa arbetet genomförs kom vi fram till vi skulle sitta på plats hos kunderna och se till att hela kedjan av aktiviteter fungerar.

Vi ska lösa problemen

Vi ser SEO, SEM och SMM som en del av en helhet i företaget och arbetar holistiskt med kundens affär i centrum. Det innebär att om flaskhalsar i kundresan står i vägen för konverteringarna så identifieras de och elimineras. Även om problemet inte är direkt kopplat till SEO så blir det vårt problem ändå om det står i vägen för vår förmåga att uppnå resultat.

När någon annan säger ”vi har gjort vår del och det där är inte vårt problem” så säger vi att vi blir lyckliga av att lösa problem. Självklart med stor respekt, ödmjukhet och ett transparent arbetssätt. Det kan handla om något så enkelt som att lyfta på luren och ringa kundens webbyrå.

Sökbyrån som inte gick att hitta på Google

”En sökbyrå som inte går att hitta på nätet, det är som om skomakarens barn går med trasiga skor.” Anonym kund

 

Ett litet konsultbolag med tre specialister behövde kanske ingen sajt. Men en sökbyrå som vuxit till tio digitala marknadsförare förtjänar ett skyltfönster. Dessutom får vi möjlighet att ge tillbaka till communityn i form av kunskapsdelning. Se till exempel vår nybörjarguide i sökmotoroptimering.

Tack för hjälpen!

Vi hade inte kunnat starta SearchIntent eller lansera sajten om det inte vore för de här företagen och personerna:

– Contentbyrån och systerföretaget Curious Mind, som blev både både Gasellföretag och Superföretag. Ni är ett föredöme gällande företagskultur och mycket annat.

Mattias J Räms, grafisk formgivare som tagit fram vår snygga logotype och hjälpt till att designa till sajten.

Webbyrån KA, specialister på WordPress, som byggde den här sajten.

– Alla konsulter som jobbar på SearchIntent. Det är ni som är byrån.

Nu kör vi!

Gustav
Max
Hugo