Hur började allt?

SearchIntent startades januari 2018 av sökspecialisterna Gustav Palm, Max Hänni och Hugo Palm. Vi smög igång verksamheten som ett konsultbolag där vi satt på plats hos våra kunder och jobbade med SEO och SEM.

Våren 2018 växlade vi upp, anställde fler specialister och flyttade till eget kontor på Vasagatan 17 i Stockholm. Sommaren 2019 lanserades sajten, vilket också markerar tillfället då SearchIntent blev en fullfjädrad byrå för alla tjänster inom digital marknadsföring.

 

TV-spel, bordshockey och hur vi blev en riktig byrå

Företagskultur är svårt att sätta ord på. För oss handlar det bland annat om att skapa en arbetsplats där man får vara sig själv, vilket ibland innebär att vi spelar Nintendo men helst av allt kör vi förstås SEO Matrix.

Inte riktigt lika coolt är bordshockeyspelet, som bara har ett enda syfte: Vinna över den hitintills obesegrade VD.

Marknadsmässiga löner, tjänstepension, bra friskvårdsbidrag och annat viktigt kan ni läsa mer om under karriär.

Specialister på hantverket

Skickligheten i hantverket är avgörande för att våra kunder ska lyckas med sin marknadsföring. Därför är alla roller på SearchIntent specialistinriktade, vilket betyder att oavsett om du är konsult eller säljare så är du expert på SEO eller SEM.

För många av våra konsulter faller det sig dessutom naturligt att bredda sin kompetens med annonsering på Facebook eller projektledning och kravanalys.

Vill du veta mer?

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig få fler kunder
1 
2 
3