Hur började allt?

SearchIntent startades i januari 2018 av tre specialister på digital marknadsföring: Max Hänni och bröderna Gustav och Hugo Palm. Från början var vi ett renodlat konsultbolag där alla satt på plats ute hos kund och arbetade med SEO eller SEM som operativa experter.

När efterfrågan på våra tjänster växte fick vi möjlighet att växa och bli fler. Nya fantastiska personer kom in med ny kunskap och utvecklade företaget både kulturellt och kompetensmässigt. I takt med fler förfrågningar, som inte alltid krävde att vi satt på plats ute hos kund, flyttade vi till större kontor på Vasagatan 15 i Stockholm. Sommaren 2019 lanserades SearchIntent.se.

Idag är SearchIntent en fullfjädrad byrå. Även om kärnan i vårt erbjudande är Googles kanaler, så jobbar vi numera med det mesta inom digital marknadsföring.

Rätt team för varje kund

Vissa vill kanske ha hjälp av en SEO-specialist medan andra behöver ett team specialister med en projektledare som håller i trådarna.

Vi lyssnar in kundens behov och föreslår rätt lösning för varje uppdrag. Hos oss har varje konsult förmågan att med stor självständighet och kreativitet lösa de mest utmanande problem – samtidigt som vi alltid har tillgång till byråns hela kompetens.

I vårt DNA ligger också att vi arbetar både operativt och rådgivande. Som konsulter är vi inte rädda för att kavla upp ärmarna och se till att saker blir gjorda, för oftast går det snabbare om personerna som vet vad som ska göras också får det gjort.

En del av något större

SearchIntent ingår i samma bolagskoncern som contentbyrån Curious Mind och översättningsbyrån Native Translation.

Tillsammans med våra två systerföretag formar vi ett ännu starkare helhetserbjudande och våra respektive konsulter har stor vana vid att samarbeta. Kombinationen en webbredaktör från Curious Mind och en SEM-specialist från SearchIntent är ett väloljat koncept som stärkt många kunder.

Vill du veta mer?

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig få fler kunder
1 
2 
3