Hur kan vi hjälpa dig?

Varje kund och varje uppdrag är unikt. Kanske behöver du en specialist på SEO som sitter på plats i organisationen tre dagar i veckan och gör det tunga jobbet? Inklusive utbildning av de anställda. Eller så är du egenföretagare och vill att engagerade proffs som förstår din affär ska sköta marknadsföringen online? Oavsett behov kan vi erbjuda den bästa lösningen för just dig.

SEO

Sökmotoroptimering, SEO, går ut på att synas överst i sökresultaten på Google för de sökord människor använder när de vill köpa din produkt.

Eftersom 80 % av svenskarna Googlar när de planerar ett köp, har det blivit livsviktigt för många företag att skaffa sig en bra synlighet. Resultaten vi skapat med SEO är en stor anledning till att SearchIntent vuxit snabbt.

 

Läs mer om SEO

SEM

Sökmotorannonsering (SEM), är betalda annonser i sökresultatet och i Google Maps. Det kostar bara pengar när någon faktiskt klickar på annonsen, skickar in en förfrågan eller ringer till ditt företag. Exponering som inte direkt leder till handling är enbart gratisreklam.

Läs mer om Google Ads

SMM

SMM, Social Media Marketing, är ett samlingsnamn på den marknadsföring som sker på sociala plattformar som exempelvis LinkedIn, Facebook och Instagram.

Genom annonsering på sociala medier får du ut ditt budskap i kanaler där din målgrupp finns. Dessutom kan du bli väldigt specifik i vem du riktar din kommunikation till.

Läs mer om SMM

Copy

Behöver du hjälp med att skriva texter när tiden eller inspirationen inte finns där? Våra konsulter har stor erfarenhet kring att skapa innehåll som får dig att synas på Google. 

Vi hjälper till med alltifrån guider, artiklar och innehåll för landningssidor till annonscopy för dina SEM-kampanjer.

Läs mer om SEO-copy

SEO på andra språk

Tillsammans med Native Translation erbjuder vi översättning anpassad för den lokala marknaden till fler än 50 språk. 

Läs mer

Webbredaktör på plats

Är du i behov av en webbredaktör som förstärkning vid arbetstoppar, ledigheter eller omorganiseringar? I samarbete med systerbyrån Curious Mind kan vi erbjuda en webbredaktör på plats ute hos våra kunder.

Läs mer