En Google Ads byrå som växer din affär

Annonsera för kunder som söker efter det du erbjuder. Vi driver din tillväxt på världens största sökmotor. Låt oss visa dig hur.

hej@searchintent.se

Kostnadsfri plan

Kom igång på 7 dagar

Försäljningsdrivna

Lönsamhet i fokus

Kom igång enkelt

Vi hjälper dig annonsera på Google när era kunder söker efter era produkter eller tjänster. Vår beprövade process för att påbörja nya samarbeten säkerställer att vi kommer igång på ett snabbt och kvalitetssäkrat sätt. Vi tackar aldrig ja till att jobba med ett företag om vi inte tror att vi kan göra ett bra jobb. 

1

Vi bokar ett första möte och diskuterar din affärsplan, marknadsplan, utmaningar och potential. Du kan ställa så många frågor du vill.

2

Vi granskar ditt konto för potentiella möjligheter och sammanställer i en handlingsplan. Om vi inte är en bra match, kommer vi att meddela dig och hänvisa dig vidare. 

3

Ni får ett förslag på hur samarbetet kan komma att se ut och vi diskuterar de potentiella fördelarna med vårt samarbete – och självklart inkluderar vi priset.

Så jobbar vi med annonsering på Google

När vi välkomnar nya kunder har vi alltid ett uppstartsmöte för att lyssna in oss på era behov och utmaningar. Dessa sätter sedan grunden till strategin som tas fram. Baserat på strategin tar vi sedan fram mätbara nyckeltal som hjälper oss att utvärdera avkastningen på er investering. Alla mätpunkter sätts upp i analysverktyg Google Analytics. 

 

Vi samlar allt i en lättöverskådlig projektöversikt där ni som kund enkelt kan följa allt vi gör. 

Mer än bara sökordsannonsering

Google Ads har utvecklats till så mycket mer än bara ett verktyg för sökordsannonsering på Google. Det är genom Google Ads vi kan annonsera på Youtube eller synas med banners på sajter som ingår i Google partnernätverk.

Youtube

Youtube är världens näst största sökmotor. För att nå ut till den stora målgruppen på plattformen kan vi annonsera med hjälp av Google Ads. 

Google Shopping

För många e-handlare är shoppingannonser ovärderliga. Shoppingannonserna syns ovanför sökresultat och visas upp med bland annat bild, pris och användarrecension. 

Display

Med hjälp av displayannonsering kan vi synas med banners på alla sajter kopplade till Googles partnernätverk. Ett effektivt sätt att hela tiden exponera varumärket för en relevant målgrupp.

 

Läs mer om displayannonsering

Performance Max

Performance Max är ett AI-baserat kampanjformat som säkerställer närvaro på alla digitala ytor Google kan placera annonser på. 

 

Läs mer om performance Max.

Remarketing

Remarketing, eller återmarknadsföring, är ett sätt att nå ut till personer som tidigare besökt er hemsida. Oftast i form utav bannerannonser. 

Certifierad partner

SearchIntent är en certifierad Google Premier Partner.
Vårt framgångsrecept för Google Ads

Varje månad förbättrar vi lönsamheten för över 40 Google Ads kunder. Nyckeln till vår framgång ligger i att kombinera specialistkunskaper för Google Ads och marknadsföring med ett genuint intresse för kundens egna affär.  

Vad säger våra kunder

“Mycket nöjd! Samarbetet är tydligt och strukturerat och utvecklingen har varit strålande”

“Oerhört nöjd med samarbetet!
Strukturerat arbetsätt med tydliga dokument för progress och uppföljning”

Tycker det fungerar väldigt bra. Allt är väldigt tydligt, lättnavigerat och tycker att ni arbetar på ett strukturerat sätt.

Tycker det är supersmidigt att jobba med er, ni är lyhörda, vettiga, kunniga och enkla att ha och göra med.

Övriga tjänster

Vi har samlat några av branschens främsta specialister inom inte bara Google Ads. 

Design

Design för dina annonser eller en helt ny visuell identitet som resonerar med målgruppen.

 

Oavsett vilken kompetens du behöver så finns vi här och stöttar.

SEO

SEO är grundläggande för framgång inom digital marknadsföring. Det är en metod som är tillgänglig för alla att lära sig, men som tar åratals erfarenhet att fullständigt bemästra. 

SEO - Ikon

SoMe

SoMe utgör en integrerad del av varje framgångsrik marknadsstrategi, med sin främsta styrka i förmågan att skapa meningsfulla relationer och öka försäljningen på andra plattformar.

Vad är Google Ads?

Google Ads (tidigare Google AdWords) är ett annonseringsverktyg utvecklat av Google. Med verktyget kan man annonsera på sökningar personer gör via Google. Det här sättet att marknadsföra brukar också kallas för sökordsannonsering. Om du till exempel säljer bildäck genom en hemsida kanske du vill att alla som gör en Googlesökning på “bildäck online” ska komma till just din hemsida. Genom Google Ads kan du ställa in att en annons ska visas varje gång någon söker på “bildäck online”. Klickar sedan sökaren på din annons så hamnar personen på din hemsida. Det innebär att du enkelt kan synas när potentiella kunder letar efter din produkt eller tjänst. Google annonsering är det bästa sättet för er att snabbt få in nya kunder. 

Vad kostar Google Ads?

Du betalar bara när en sökare klickar på just din annons i sökresultatet. I verktyget Google Ads bestämmer du hur mycket du är beredd att betala för ett klick på ett specifikt sökord. Du kan alltså inte på förhand veta hur mycket ett klick kommer kosta. Men du kan säkerställa så kostnaden inte överstiger vad du är beredd att betala. På sökord där många företag vill annonsera är kostnaden högre. 

Varför behöver jag en Google Ads byrå?

För att bli riktigt bra på något krävs det tid och erfarenhet. Ni har alltid möjligheten att skapa era egna sökordsannonser i Google Ads men oftast blir det billigare för er att använda er av specialistkompetens i form av en certifierad Google ads byrå. Alla våra specialister brinner för sitt jobb och varje dag spenderar dem flera timmar med att sitta och optimera sökordskampanjer i Google Ads. Vi är stolta över att vara en Google Ads byrå full av nördar. 

Få en kostnadsfri handlingsplan

Vi går igenom ert Google Ads konto och tar fram en handlingsplan med syftet att öka lönsamheten i ert konto. Vanligtvis brukar vi kunna hitta enkla åtgärder som får en direkt påverkan för er på sista raden.