Digital strateg

Nu söker vi en Digital strateg till vårt team. Är du intresserad av att jobba med drivna kollegor och att hjälpa spännande och ambitiösa företag att växa?

Kom förbi och träffa oss så tar vi reda på om vi är rätt för varandra. Hör av dig till för att söka tjänsten.

Om rollen

Vi söker en digital strateg med passion för att bygga stark teamkänsla och i ohierarkisk leveranskultur. Du bör vara en ledare som trivs med att utveckla både medarbetare och kunder. Uppgiften innebär att leda projekt från början till slut med hjälp av ett multidisciplinärt team bestående av kanaloperativa specialister.

Vi erbjuder spännande och komplexa uppdrag, samt en kreativ och dynamisk arbetsplats med högt engagemang och passion.

Ditt huvudsakliga ansvar inkluderar att utveckla kanalstrategier, leda projekt, fungera som länken mellan uppdragsgivare och våra digitala specialister, leda pitchar, ansvara för kvalitetssäkring och budgetering, samt säkerställa att det finns en tydlig brief och tydliga ramar för uppdraget.

Vem är du?

Vi söker en person som är självgående och strukturerad, gillar att hitta nya lösningar, har en nyfikenhet och önskan att utveckla team och nya erbjudanden.

Du bör ha erfarenhet som digital projektledare, erfarenhet av medieköp och förhandling, bred kunskap inom digital marknadsföring och traditionell marknadsföring, samt erfarenhet av att bygga relationer med samarbetspartners. En bakgrund som digital projektledare på en mediebyrå eller performancebyrå eller som marknadschef är att föredra.

Om SearchIntent

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom SEO, Google Ads och Paid Social. Byrån startades 2018 av tre specialister som fortfarande arbetar heltid i bolaget. Idag är vi 18 personer på kontoret som ligger vid Norr Mälarstrand i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

SearchIntent är fortfarande en liten byrå, vilket innebär att de som anställs nu har goda möjligheter att vara med och utveckla bolaget och bli en framtida nyckelperson. Observera att rollen utgår från Stockholm och distansarbete i större utsträckning är ej möjligt.

Bolaget och teamet har stora ambitioner. Vi är ledande inom vår expertis och är en aktör som tar ansvar och är med och utvecklar branschen. Tillsammans med partners har vi utvecklat egen mjukvara och flera av våra specialister undervisar på Medieinstitutet.

Utöver kunskapsutveckling och karriärmöjligheter kan vi erbjuda dig:

 • Snabb löneutveckling
 • Attraktiv bonus
 • Stimulerande och dynamiska arbetsuppgifter
 • Ett arbetsklimat där det är okej att testa och våga
 • Underbara kollegor som har roligt tillsammans och som välkomnar dig med öppna armar
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • En chef som ser dig och bryr sig om ditt välmående och din utveckling
 • Flexibla arbetstider
 • Årliga konferensresor. Hittills har vi besökt Piemonte, Budapest och Granada
 • Intensiva Mario Kart-race, rafflande FIFA-matcher, spontana AW:s, glasshäng och fredagsöl

Ansök idag

Är du intresserad? Kom förbi och träffa oss så ser vi om vi kan hitta varandra. Hör av dig direkt till .