Kundcase

Läs om hur vi hjälper våra kunder med digital marknadsföring.

Jobylon

“Det dedikerade fokuset och expertisen hos SearchIntent hjälpte oss att snabbt kunna uppnå hela potentialen och växa. De tog bra hand om oss helt enkelt!​”

Friends

“Efter flera rekommendationer valde vi att gå vidare med SearchIntent. De levererade en strålande strategi och resultatet vi fick är vi väldigt nöjda med!”

Sefina Pantbank

“SearchIntent har visat från start att de vet vad de snackar om. För oss har tydligheten och strategierna varit av stort värde och arbetet har alltid gjorts med ett stort engagemang.”

Likvidum

“Searchintent har varit en vital del av vår digitala satsning. Att ha en person inhouse som hjälper till med content samt att sätta en tydlig SEO struktur har varit ovärderligt.”

Klara Lån

Klara Lån

“SearchIntent var ett perfekt val för oss. De har en röd tråd och en plan framåt som är enkel att förstå även för den som inte är insatt. De förstår vår bransch och de är experter på SEO vilket sammantaget skapar en enorm trygghet för oss.”

Brixo

“SearchIntent har bidragit starkt i vår strävan att rankas högre på Google inom relevanta sökningar på lån och krediter. De har även hjälpt oss att få bättre struktur på våra webbplatser och med det gjort kundupplevelsen bättre.”

Nuba

“SearchIntent har ett avslappnat och samtidigt ett professionellt bemötande och det bästa av allt är att de tänker på helheten på ett sätt som ingen annan gör. De vet att det krävs mer än bara bra annonser och sökord för att få maxa trafiken.”

Werlabs

“Vi har ett klockrent samarbete med SearchIntent. Det har skett en stor ökning SEM-leads och det märks att konsulten har byrån i ryggen. Jag rekommenderar SearchIntent till de som har höga ambitioner med sitt SEM-arbete.”

YrkesAkademin

YrkesAkademin erbjuder yrkesinriktade utbildningar i form av bland annat företagsutbildningar, yrkeshögskola och yrkesvux.

Amendo

Amendo är specialister på att tillsätta kompetenser på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. 

Ditt företag

Behöver du också ha hjälp med din digitala marknadsföring? Kontakta oss och berätta om era behov så presenterar vi en optimal lösning för din organisation.