Blogg

En blogg om SEO och SEM

SearchIntents specialister ger tips och råd kring SEO, SEM och digital marknadsföring och livet som sökmotorkonsult i allmänhet.

grapefrukt

Social media marketing: Vad är det och hur kommer jag igång?

SMM, är det en felstavning av SMS kanske du tänker? Ett nytt buzzword som alla mediehus börjat slänga sig med för att du som kund ska bli förvirrad? I den här guiden förklarar vi allt du vill veta om SMM och tipsar om hur du kommer igång.

Läs mer

Nybörjarguide i sökmotoroptimering

I den här SEO-guiden ska vi prata om alla de olika delar som ingår i framgångsrik sökmotoroptimering, eller SEO. Vi ska prata om teknik, vi ska prata om content, vi ska prata om länkar. Och vi ska prata om hur SEO hänger ihop med en lönsam affärsverksamhet. Vi som gjort denna guide jobbar på en SEO-byrå och vi har många års erfarenhet av sökmotoroptimering.

Läs mer

SEO ordlista

Det bästa sättet att lära sig något nytt är att först bemästra begreppen. I det här inlägget listar vi alla begrepp inom SEO som du behöver ha koll på.

Läs mer
nyhet

SearchIntent lanserar sajt

SearchIntent startades som ett konsultbolag vid årsskiftet 2017/2018. Då var vi tre personer som hade nischat oss på krävande uppdrag inom SEO och SEM. Idag, sommaren 2019, har vi vuxit till en komplett byrå med tio specialister på digital marknadsföring. Nu lanserar vi vår sajt och tar klivet ut i världen på riktigt. Hej!

Läs mer