SEM-specialist sökes

Är det dags för nästa steg? Då har du chansen nu. Vi rekryterar igen, denna gång till SEM-avdelningen där du blir en av totalt fem specialister.

Teamet leds av Max Hänni, delägare och Head of SEM på SearchIntent.

Max har över 15 års erfarenhet av digital marknadsföring. Han letar efter en parhäst med ambitionen att tillsammans med teamet ta byråns erbjudande inom SEM till nästa nivå.

Vill du veta mer? Då tycker vi att du ska höra av dig. Läs mer nedan och ansök senast den 3 mars.

Ansök

Grundkrav

Vi tror att du som söker har minst två års dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med SEM från tidigare arbetsplatser. Vidare har du en god analytisk förmåga och trivs i verktyg som Google Analytics, Google Datastudio och Microsoft Excel eller motsvarande. Du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska.

Givetvis är du certifierad i Google Ads och har ett starkt intresse för kombinationen marknadsföring och nya tekniska lösningar.

Meriterande

Byråerfarenhet och kundansvar är meriterande. Vi värdesätter kunskap inom Javascript, Python, SEO, SMM, SA360, DFW och Programmatic. Erfarenhet av kravanalys inom webbutveckling är också intressant.

Vilka är vi?

SearchIntent grundades 2018 av specialisterna Max Hänni, Hugo Palm och Gustav Palm med visionen att skapa marknadens starkaste byråerbjudande inom SEO och SEM.

Idag är vi 11 specialister som arbetar i ljusa, fräscha lokaler högst upp i Kungsbropalatset på Vasagatan, ett stenkast från Stockholms centralstation.

Vad vi jobbar med

SEO och SEM är de två huvudsakliga affärsområdena och kärnan i vår verksamhet. Vi växer även inom SMM, webbutveckling och analys. Webbtjänster erbjuder vi genom partnerskap med andra byråer.

Hur vi jobbar

Vårt synsätt på digital marknadsföring kan beskrivas som ogeneriskt. Vi ser varje kundrelation som ett partnerskap. Vårt jobb är att utveckla kundens erbjudande och hjälpa dem ta en större del av sin marknad.

Som konsulter är vi problemlösare och mår som bäst när vi växer tillsammans med kunden. Det innebär konkret att vi gärna tar hela det operativa ansvaret för att jobbet blir gjort, vilket skiljer sig från en arbetsmodell som går ut på rekommendationer eller att utföra generiskt arbete enligt förutbestämda processer.

I synnerhet i SEM-arbetet innebär det synsättet att vi inte arbetar med en “one-size-fits-all” struktur. Vi arbetar istället stenhårt med att bygga ett konto som återspeglar kundens affär genom unika produktflöden, granulära kontostrukturer och automatiserade budregler.

SearchIntent ingår i samma koncern som Curious Mind och Native Translation. Tillsammans står vi för ett heltäckande erbjudande inom marknadsföring, content och översättning.

Varför jobba hos oss?

SearchIntent går väldigt bra och växer. Vi är fortfarande en liten byrå, vilket innebär att de som anställs nu har goda möjligheter att vara med och utveckla bolaget och bli en framtida nyckelperson. Utöver kunskapsutveckling och karriärmöjligheter kan vi erbjuda dig:

 • Snabb löneutveckling
 • Attraktiv bonus
 • Stimulerande och dynamiska arbetsuppgifter
 • Ett arbetsklimat där det är okej att testa och våga
 • Underbara kollegor som välkomnar dig med öppna armar
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • En chef som ser dig och bryr sig om ditt välmående och din utveckling
 • Flexibla arbetstider
 • En av Stockholms mest centrala adresser med goda pendlingsmöjligheter
 • Konferensresor. Hittills har vi besökt Piemonte och Budapest
 • Semlor, FIFA, bullar och fredagsöl

Frågor och ansökan mejlas till hej@searchintent.se senast 3 mars. Bifoga CV eller motsvarande samt ett kort personligt brev.