SEM-specialist sökes

Är det dags för nästa steg? Då har du chansen nu. Vi rekryterar igen, denna gång till SEM-avdelningen där du blir en av totalt fem specialister.

Teamet leds av Johan Åström, Head of SEM på SearchIntent.

Johan har över 5 års erfarenhet av digital marknadsföring. Han letar efter en teammedlem med ambitionen att tillsammans med teamet ta byråns erbjudande inom SEM till nästa nivå.

Vill du veta mer? Då tycker vi att du ska höra av dig.

Ansök

Grundkrav

Vi tror att du som söker har minst två års dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med SEM från tidigare arbetsplatser. Vidare har du en god analytisk förmåga och trivs i verktyg som Google Analytics, Google Looker Studio och Microsoft Excel eller motsvarande. Du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska.

Givetvis är du certifierad i Google Ads och har ett starkt intresse för kombinationen marknadsföring och nya tekniska lösningar.

Meriterande

Byråerfarenhet och kundansvar är meriterande. Vi värdesätter kunskap inom Javascript, Python, SEO, SMM, SA360, DFW och Programmatic. Erfarenhet av kravanalys inom webbutveckling är också intressant.

Vilka är vi?

SearchIntent grundades 2018 av specialisterna Max Hänni, Hugo Palm och Gustav Palm med visionen att skapa marknadens starkaste byråerbjudande inom SEO och SEM.

Idag är vi 18 specialister som arbetar i ljusa, fräscha lokaler på Norr Mälarstrand.

Vad vi jobbar med

SEO och SEM är de två huvudsakliga affärsområdena och kärnan i vår verksamhet. Vi växer även inom SMM, webbutveckling och analys. Webbtjänster erbjuder vi genom partnerskap med andra byråer.

Hur vi jobbar

Vårt synsätt på digital marknadsföring kan beskrivas som ogeneriskt. Vi ser varje kundrelation som ett partnerskap. Vårt jobb är att utveckla kundens erbjudande och hjälpa dem ta en större del av sin marknad.

Som konsulter är vi problemlösare och mår som bäst när vi växer tillsammans med kunden. Det innebär konkret att vi gärna tar hela det operativa ansvaret för att jobbet blir gjort, vilket skiljer sig från en arbetsmodell som går ut på rekommendationer eller att utföra generiskt arbete enligt förutbestämda processer.

I synnerhet i SEM-arbetet innebär det synsättet att vi inte arbetar med en “one-size-fits-all” struktur. Vi arbetar istället stenhårt med att bygga ett konto som återspeglar kundens affär genom unika produktflöden, granulära kontostrukturer och automatiserade budregler.

Varför jobba hos oss?

SearchIntent går väldigt bra och växer. Vi är fortfarande en liten byrå, vilket innebär att de som anställs nu har goda möjligheter att vara med och utveckla bolaget och bli en framtida nyckelperson. Utöver kunskapsutveckling och karriärmöjligheter kan vi erbjuda dig:

 • Snabb löneutveckling
 • Attraktiv bonus
 • Stimulerande och dynamiska arbetsuppgifter
 • Ett arbetsklimat där det är okej att testa och våga
 • Underbara kollegor som välkomnar dig med öppna armar
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • En chef som ser dig och bryr sig om ditt välmående och din utveckling
 • Flexibla arbetstider
 • Konferensresor
 • Semlor, FIFA, bullar och fredagsöl

Frågor och ansökan mejlas till hej@searchintent.se. Bifoga CV eller motsvarande samt ett kort personligt brev.