Vi hjälper företag skala upp sin digitala affär

SearchIntent driver tillväxt för små och stora företag. Vår vision är att hjälpa ambitiösa kunder uppnå sin fulla potential genom digital marknadsföring.

 

 

Här samlas flera digitala kompetenser under ett tak. Det möjliggör för oss att erbjuda en extern säljdriven marknadsavdelning åt företag med höga krav på tillväxt.

hej@searchintent.se

Ett helhetsgrepp

Hur kan vi hjälpa ditt företag att växa? Den röda tråden i vårt erbjudande är att sätta oss in i kundens affär. De insikterna översätter vi till skalbar tillväxt.

Genom förståelse för din unika tillräxtresa och slutkund, hittar vi rätt budskap och placerar det framför rätt målgrupp i rätt kanaler.

1

Samlar insikter om målgrupp, produkt och nuvarande marknadsföringsstrategi.

2

Utvecklar budskap och skapar en strategi för val av kanaler. Allt sammanställs i en flexibel digital marknadsplan som kan skalas efter behov.

3

Påbörjar produktion och implementering av alla komponenter i marknadsplanen. De första kampanjerna lanseras och vi etablerar en strukturerad uppföljning för att mäta resultat.

En ständigt pågående process

Det digitala landskapet genomgår ständig förändring. Vid varje ny kampanjstart tolkas den inkommande datan för att förbättra resultaten. Vi arbetar i en kontinuerlig, iterativ cykel för att maximera lönsam tillväxt i alla tillgängliga kanaler.

Vad tycker andra om oss?

“Mycket nöjd! Samarbetet är tydligt och strukturerat och utvecklingen har varit strålande”

“Oerhört nöjd med samarbetet!
Strukturerat arbetsätt med tydliga dokument för progress och uppföljning”

Tycker det fungerar väldigt bra. Allt är väldigt tydligt, lättnavigerat och tycker att ni arbetar på ett strukturerat sätt.

Tycker det är supersmidigt att jobba med er, ni är lyhörda, vettiga, kunniga och enkla att ha och göra med.

SearchIntent Team

Vill du uppleva digital växtvärk?

Hör av dig för att boka ett förutsättningslöst möte så tar vi reda på om vi är en bra match.