Annonsera på Amazon

Vill ditt företag också börja sälja på Amazon i Sverige? Då har vi verktygen och specialisterna som hjälper dig att lyckas. SearchIntent är en Amazon-byrå med lång erfarenhet av att hjälpa kunder slå försäljningsrekord på digitala plattformar, och vi kan hjälpa till med hela kedjan av arbetet. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hör av dig

Strategi

Tillsammans med dig gör vi en strategi för att lyckas med försäljningen på Amazon. Du är expert på produkterna och vi vet allt om hur kanalen fungerar. Tillsammans bildar vi ett partnerskap som har ett enda mål: Att din försäljning på Amazon blir en succé.

Personlig kontakt

Du får en personlig kontakt i form av en specialist som hanterar allt som rör din kanal på Amazon.

Vår konsult ansvarar för att skapa resultat i försäljningen medan du fokuserar på det du gör bäst: Att utveckla dina produkter och bygga upp ditt företag.

 

 

Så jobbar vi

Vår process kan sammanfattas med de här stegen.

  • Sökordsanalys, produktanalys & marknadsanalys

Genom att hitta relevanta sökord och analysera konkurenterna och marknaden sätter vi en grund för prissättning och strategi.

  • Uppsättning av Seller Central eller Vendor

Vi sätter upp hela säljkontot utifrån en intervju med dig.

Vad skillnaden mellan Seller Central och Vendor?

  •  Optimering av produktsidor

Vi optimerar dina produktsidor baserat på de analyser vi gör inledningsvis.

Vad innebär att lista produkter?

  • Löpande optimering

När försäljningen är igång handlar det om att hela tiden förbättra den genom att ständigt optimera för att expandera och öka synligheten. Här blir konsultens erfarenhet, specialistkompetens och vilja att testa nya strategier avgörande för att slå konkurrenterna.

 

Vi skräddarsyr dina mål

Flytta dina produkter till den digitala strålkastaren och säkerställ din marknadsandel på Amazon. Oavsett vilken nivå du befinner dig på skräddarsyr vi strategier och arbetar operativt för att öka din försäljningen så att dina produkter ligger i ögonhöjd för konsumenterna. 

Ta reda på hur vi kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring.

1
2
3

Vill du veta mer?

På vår blogg berättar vi mer om försäljning på Amazon.

För säljare på Amazon